OVER

De Legacy Video wordt door Elzas Videografie geproduceerd. Elzas Videografie is opgericht door Yvonne Elzas. Zij is GZ-psycholoog, biografisch interviewer én videograaf. Met haar ruim 15 jaar ervaring in de psychologie weet zij hoe zij mensen in hun kracht kan zetten en hun verhaal op zijn mooist naar voren kan laten komen. Yvonne werkt samen met vaste editors die de beelden en foto's samen met achtergrondmuziek compileren tot een mooi geheel.  

"Ik koester de verhalen van mijn dierbaren. Verhalen over liefde, doorzettingsvermogen, dankbaarheid en veerkracht. Zo lang als ik mij kan herinneren koester ik deze passie voor het levensverhaal. Ook later in mijn werk als GZ-psycholoog. In dit werk ben ik de meest mooie, diverse en ontroerende levensverhalen tegen gekomen. Ik heb mogen ervaren dat oprecht iedereen op diens eigen manier een bijzonder verhaal te vertellen heeft. Een verhaal dat gehoord en gevierd mag worden! Om die reden heb ik mij laten omscholen en ben ik 'De Legacy Video', samen met 'Elzas Videografie' gestart. Ik heb de missie om zo veel mogelijk mensen de unieke waarde van het maken van een Legacy Video te laten ondervinden. De waarde van het stilstaan en reflecteren op het leven en tegelijkertijd van de verbindende werking die een Legacy Video heeft."

"Omdat iedereen een verhaal te vertellen heeft"

- Yvonne Elzas - 


Wil je meer weten over Yvonne of over Elzas Videografie. Wij komen graag met je in contact! Tevens zijn wij doorlopend op zoek naar bevlogen (afgestudeerd) psychologen, journalisten of andere ervaren interview deskundigen die onze passie voor het levensverhaal delen en zich graag bij ons team zouden willen voegen. Je mag Yvonne ook mailen voor interviews of podcasts. Je kunt Yvonne bereiken via info@delegacyvideo.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 06 181 66 777.