HOE HET WERKT

Elke Legacy Video is uniek en ieder heeft zijn eigen wensen en behoeften. Daar hebben wij aandacht voor. Er wordt gewerkt vanuit een vast format. Daarbinnen zijn verschillende uitbreidingen en opties mogelijk. 

Telefonisch maken wij eerst graag kort kennis. We bespreken dan de wensen en behoeften. Vervolgens krijgt degene die wordt geïnterviewd een aantal vragen toegestuurd. Deze vragen helpen om focus in het gesprek te vinden. Tijdens het telefoongesprek plannen we tevens een afspraak in voor het Legacy Video Interview.  

Gratis telefonische kennismaking

Legacy Video Interview in eigen omgeving

Dan vindt het daadwerkelijke interview plaats bij de geïnterviewde thuis. In een favoriete stoel of op een andere plek die het meest comfortabel voelt gaan we in gesprek. Dit gesprek zal rond de 90 minuten in beslag nemen. Samen lopen wij het leven door; iemands jeugd, de weg naar volwassenheid, de meest dierbare momenten en de levenslessen die zijn geleerd. Van alles kan aan bod komen. Dit gesprek wordt opgenomen met twee professionele videocamera´s; de Blackmagic Pocket Cinema Camera. Naderhand wordt gevraagd rond de 40 foto's en/of homevideo's digitaal aan te leveren om de Legacy Video compleet te kunnen maken.   

Na het interview wordt het gesprek met zorg en aandacht professioneel geëdit. De Legacy Video wordt een opname van de antwoorden op de vragen die gesteld zijn. Dit wordt vervolgens zorgvuldig gecompileerd en samengebracht met de foto's en/of video's die zijn ingediend, zodat een ware, unieke Legagcy Video tot stand komt. 

Professionele montage  

"Ik draag mijn geschiedenis met mij mee. Mijn voorouders die mijn weg hebben vrijgemaakt, zijn onderdeel van wie ik ben."

- Oprah -