VRAAG HIER DE LEGACY VIDEO AAN

DE LEGACY VIDEO

€ 950,00

DE LEGACY VIDEO

€ 950,00

DE LEGACY VIDEO

DE LEGACY VIDEO PLATINUM

€ 1.450,00

DE LEGACY VIDEO PLATINUM

€ 1.450,00

DE LEGACY VIDEO PLATINUM

DE LEGACY VIDEO BUSINESS

€ 1.850,00

DE LEGACY VIDEO BUSINESS

€ 1.850,00

DE LEGACY VIDEO BUSINESS

"Onderschat nooit de kracht van gezien worden"

- Brené Brown -

FAQ

Kan ik de vragen van het interview van te voren inzien?

Natuurlijk kan dat! Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en denken graag mee in je voorbereiding. 

Kan ik als familie, vriendengroep of collega's vragen indienen?

Dat kan zeker. Graag zelfs! Je kan als familie / vriendengroep of gemeenschap voor aanvang maximaal tien vragen indienen. Wij zullen er zorg voor dragen dat deze vragen uitgebreid aan bod komen.  

Wat voor soort vragen kan ik verwachten?

Ieder gesprek is anders en daarmee ook de vragen die ertoe doen en die gesteld zullen worden. Maar vragen waar je aan kunt denken zijn vragen als: Hoe kijk je terug op je jeugd? Welke herinneringen komen dan het eerst naar boven? Wie waren jouw ouders en waar komen zij vandaan? Welke lessen heb je meegekregen van je ouders? Hoe wist je wat je wilde worden later? Wat voor werk heb je gedaan (of doe je) en wat heb je hiervan geleerd? Hoe ben jij je partner tegen gekomen? Wat is een mooi of typerend moment van jullie samen? Hoe heb je het ervaren om wel / geen kinderen te krijgen? Waar of welke periode kijk je met het meeste plezier op terug en waarom? Wat hoop je voor je kinderen of kleinkinderen? Wat zou je hen met jouw levenservaring willen adviseren? Is er iets wat mensen niet van jou weten, maar wellicht wel willen weten?

Voel ik mij niet te ongemakkelijk met al die camera's op mij gericht?

Dit begrijpen wij volledig. Camera's en het idee dat iets opgenomen wordt ís ook ongemakkelijk. Dat voelen wij ook. Yvonne, de interviewer, is heel toegankelijk, rustig en empatisch. Zij zal jou hierbij helpen en de tijd geven om te wennen. In de opzet van het gesprek zit je tegenover Yvonne en de camera's zelf zijn klein. Gedurende het gesprek zal je merken dat ze steeds minder opvallen en dat je je kan focussen op Yvonne en het gesprek zelf. 

Als ik achteraf een vraag of antwoord er toch uit wil, kan dat?

Er bestaan geen perfecte antwoorden. Je bent goed zoals je bent. Toch kan het zijn dat je een bepaalde reactie er toch écht uit wil. Dat respecteren wij. Wij geven iemand altijd twee dagen de tijd om het gesprek te laten bezinken. Je kan binnen deze twee dagen kosteloos contact opnemen met de interviewer. Die zal dit vervolgens oppakken met de editor. Als de video eenmaal geëdit is, is dit helaas niet meer kosteloos mogelijk.